Spring naar content

Horeca toppers in actie

De Huygensweek voor de herfstvakantie was een bijzondere week voor de HBR afdeling op de locatie Umbriëllaan.

Op maandag verzorgde patissier Martine Bakkum twee masterclasses voor de leerlingen die het keuzevak Patisserie volgen. Er werden slagroomtruffels en een showstuk met herfst marsepein gemaakt.

Onze vierdejaars horecatoppers hielpen op dinsdag bij de opening van de nieuwe locatie Middenweg met het uitserveren van drankjes en hapjes aan de genodigden.

De woensdag stond in het teken van de vakwedstrijd Skills Talents. De vierdejaars leerlingen moesten een fruitsalade & clubsandwich bereiden. Er werd keihard gestreden en het was een close call. Uiteinderlijk mocht het team bestaande uit Luc Hoebe, Ryan de Jong en Raphael Wanders zich tot winnaars prijzen. Zij zullen het in januari opnemen tegen de winnaars van andere scholen uit Noord-Holland.

Vrijdag 18 oktober kwamen onze derdejaars HBR leerlingen in actie. Zij namen deel aan de  Skills vakwedstrijd ter voorbereiding op volgend schooljaar.

We kijken terug op een zeer geslaagde Huygensweek waarin onze HBR leerlingen het beste van zichzelf hebben laten zien. Sommige leerlingen zijn echt boven zichzelf uitgestegen. De docenten HBR zijn dan ook hartstikke trots op de horecatoppers!

De sectie HBR heeft een eigen facebook pagina. Hierop zijn de de recepturen terug te vinden van de bijzondere masterclasses.